097: Torkat hö

Nu dricker vi Pu’er igen men denna gång en annan sort. Vi dricker en sheng eller raw Pu’er som påminner mer om grönt te. Johan tipsar om direkt och indirekt bryggning i gaiwan och att formen på tekoppen kan påverka smaken. Sedan får vi en uppdatering på teaparty.media. 

Veckans te: Pu’er mini tuo cha (sheng)

Hela vårt lösviktssortiment av oolong och puer te online – Tekultur

Raw Pu-erh Mini Tuocha – TeaVivre.com

092: Komprimerad kaka – Produktivitéet

055: Alltså platt rund – Produktivitéet

eighty degrees magazine

4-Hour Chef – Ferriss Timothy Ferriss – Bok (9781328519160) | Bokus

Morning Tea That’s Better Than Coffee – Tim Ferriss – YouTube

Produktivitéet på Instagram: “När jag gör te använder jag dessa för bryggning och att dricka ur. Första bilden är en gaiwan och smak koppar. Andra bilden är en japansk…”

PodCoast – En unconference om podcasting

Relay FM

Kontakt och cred

Jingle skapad av Jim Jonsson på JTunes Productions

Logo av Kjell Högvik Hansson

Hemsida utvecklad i samarbete med Cay Lundén på ComArt

Johan Gustaphzon

Appleyra

Twitter @gustaphzon

Johan Gustaphzon på Instagram

Martin Lindeskog

TeaBookSketches | The process of cultivating a tea book

Twitter @lyceum

Martin Lindeskog på Instagram

Produktiviteet

Ansök till vår Slackgrupp

Maila oss

Produktiviteet på Twitter

Produktivitéet på Facebook

Produktivitéet på Instagram

Produktiviteet Podcast – YouTube

Produktivitéet.se – Produktiva tedrickare

Produktivitéet – Captivate

Produktivitéet – Tumblr

Lämna gärna ett omdöme på iTunes

Produktivitéet är inspelat med Ringr och redigerat i Ferrite Recording Studio

En kommentar till “097: Torkat hö”

  1. TeaSwan is a premium tea wholesaler offering a great selection of exotic premium Organic, loose leaf tea from Darjeeling, Assam, Nepal and China at bulk and for wholesale. As a wholesale loose leaf tea supplier, assure that our teas are obtained from various tea manufacturing regions of India, and unassuming to suit you and your customer’s palate.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.